Over ons

Benieuwd naar wie wij zijn? Wat leuk! Natuurlijk stellen we ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van vakmannen gespecialiseerd in dakwerken en vochtbestrijding. De afgelopen tijd hebben wij een netwerk kunnen opzetten dat heel Vlaanderen dekt. Wij kunnen u helpen uw woning te beschermen tegen vochtproblemen en daarmee uw wooncomfort vergroten. Bij ons krijgt u meerdere offertes van bedrijven uit uw regio. Deze kunt u zelf vergelijken zodat u gegarandeerd de beste service krijgt voor de laagste prijs.

Wat doen we?

Als u op zoek bent naar een vakman, dan wilt u uiteraard een vakman met ervaring. Elk bedrijf dat bij ons netwerk aangesloten zit is geselecteerd op prijs en kwaliteit. Daarom kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen. Wij kunnen elk vochtprobleem voor u oplossen. Van vochtige kelders tot het verwijderen van salpeter: onze vakmannen draaien hun hand er niet voor om en kunnen u voorzien van een persoonlijk advies.

FRCE: netwerk van vochtbestrijding experts en dakwerkers!

Onze professionals helpen u snel en vakkundig tegen aantrekkelijke prijzen. Vergelijk vrijblijvend offertes!

Scherpe prijzen

Niemand wil ooit teveel betalen, voor welke klus dan ook. In deze tijd worden de websites van verschillende specialisten steeds maar beter en lijken ze steeds meer op elkaar. Het is lastig om nog een verschil te ontdekken tussen de verschillende bedrijven. Dat begrijpen wij maar al te goed! Daarom krijgt u van ons offertes van specialisten uit uw regio. Deze offertes kunt u vervolgens vergelijken. Zo bepaalt u zelf hoeveel u wilt betalen en kunnen wij u de scherpste prijzen garanderen.

Uw voordeel

  • Vochtbestrijding experts en dakwerkers vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Tips en voordelen

Als u ons contactformulier invult krijgt u al snel maximaal 5 verschillende offertes van specialisten uit uw regio. U kunt deze zelf vergelijken, maar hoe? Het is volledig afhankelijk van waar u naar op zoek bent. Zoekt u naar het bedrijf die uw klus het voordeligst kan klaren of wilt u een specialist inhuren die morgen kan beginnen? Let op de kosten die wel of niet bij de totaalprijs zijn inbegrepen en welk materiaal de betreffende specialist gebruikt. Zo kiest u voor een bedrijf dat bij u past.

Vrijblijvende offertes

Honderden mensen gingen u al voor en kregen allemaal gratis, vrijblijvende offertes toegestuurd. Het kan voorkomen dat u in een situatie zit waarbij u benieuwd bent naar de kosten, maar de klus nog niet direct wil of kan laten uitvoeren. Misschien heeft u een huis op het oog waarvan de kelder waterdicht gemaakt moet worden of bent u benieuwd wat het verwijderen van salpeter u zou kosten als u daar aan toe bent. Elke offerte is gratis en geheel vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
Wij wilden op zolder een kamer creëren en moesten daarvoor een raam in het dak laten plaatsen. Ik had de keuze uit 4 offertes en koos uiteindelijk voor een bedrijf dat hier om de hoek zat. De vakmannen deden hun werk goed en snel!
K. Bakker
Onze woning had witte aanslag op de muren. Wij wilden dit laten verwijderen dus vroegen we de offertes aan. Het bedrijf dat we uit de offertes kozen, hebben onze muur goed schoongemaakt en ze konden ons een goed advies geven met betrekking tot de nabehandeling.
D. Groen

Heeft u als bedrijf interesse in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk dan de bedrijven aanmelden pagina en ontdek de voordelen.