roofing

Roofing

De dakbedekking op een plat dak wordt vaak roofing genoemd. Dit is vaak gemaakt van bitumen. Doordat een plat dak vaak kwetsbaar is en er dus regelmatig beschadigingen worden gevonden aan de roofing, is het belangrijk dat u de dakbedekking op uw platte daken regelmatig laat controleren en goed verzorgt. Het plaatsen hiervan kan een ingewikkelde klus zijn, daarom is het verstandig om een specialist in te schakelen voor het plaatsen en herstellen. Doordat een plat dak zo vatbaar is voor beschadigingen, bestaat er roofing service. Hierbij komt een vakman regelmatig de daken controleren en herstellen wanneer nodig. Wij brengen u graag in contact met een specialist.

Voordelen van roofing

Uiteraard hebben alle daken dakbedekking nodig. Ondanks dat de dakbedekking van een plat dak kwetsbaar is, zitten er wel voordelen aan. Dit is namelijk de meest betrouwbare vorm van dakbedekking voor een plat dak. Als u op zoek bent naar dakbedekking voor uw plat dak die jaren mee gaat, is bitumen bedekking voor u geschikt. Doordat deze bedekking van daken ook erg sterk is, is het mogelijk om hiermee een dakterras aan te leggen. Het is zelfs stevig genoeg om zonnepanelen op te plaatsen. De roofing laat u plaatsen door middel van branden. Door het branden wordt de dakbedekking goed bevestigd.

Roofing herstellen

Het herstellen van de bedekking van platte daken kost vaak tijd en expertise. Daarom is het verstandig om een vakman hiervoor in te schakelen. Bij bitumen is het zo dat er vaak gedeeltes verwijderd moeten worden voordat deze hersteld kunnen worden. Bij EPDM is het mogelijk om een nieuwe laag over de oude te plaatsen. Ook kan EPDM over bitumen bedekking geplaatst worden. Als u last heeft van beschadigingen op uw plat dak en u wilt de dakbedekking laten herstellen, is het verstandig om een expert in te schakelen voor het herstellen. Hij bekijkt wat de beste optie is en zorgt ervoor dat de dakbedekking hersteld wordt.

roofing plat dak
zelfklevende roofing

Zelfklevende roofing

In plaats van dakbedekking die men moet vast lijmen of branden, bestaat er ook zelfklevende roofing. De naam zegt het al, de zelfklevende bedekking kleeft zonder hulp van een lijm of branden vast aan het oppervlakte. Bij zelfklevende bedekking moet er een onderlaag en een bovenlaag aangebracht worden, waarbij beide zelfklevende vormen zijn. Zelfklevende dakbedekking is perfect voor mensen die zelf aan het werk willen met de bedekking van een plat dak. Doordat het eenvoudig is om aan te brengen, vereist het plaatsen van zelfklevende bedekking minder kennis dan andere vormen. De uiteindelijke prijzen zullen dan ook lager worden.

zelf roofing leggen

Zelf roofing leggen

We weten nu dat wanneer u zelf aan het werk wilt met het leggen van de bedekking op een plat dak, u het beste kunt kiezen voor de zelfklevende variant. Het is mogelijk om te kiezen voor roofing welke u moet lijmen of branden. Dit vereist wel enige kennis van het leggen van dakbedekking op een plat dak. Als u dit niet heeft, is het verstandig om een professional te raadplegen voor tips en advies. Ook kunt u natuurlijk altijd een vakman inschakelen voor het leggen. Als u zelf aan het werk gaat moet u de juiste materialen en apparatuur in huis halen zodat u zo efficiƫnt mogelijk het plat dak kan voorzien van een bedekking. Wij helpen u hier graag bij door u te adviseren.

Roofing service

Doordat een plat dak over het algemeen vaak vatbaar is voor beschadigingen en lekkage, is het belangrijk dat deze regelmatig gecontroleerd wordt en eventueel hersteld wordt. Daarom bestaat er roofing service. Bij deze service helpt een vakman u om uw daken en de bedekking in goede staat te houden. Hij zorgt ervoor dat de daken regelmatig worden gecontroleerd, dat er onderhoud uitgevoerd wordt om de daken in goede staat te houden en voert eventueel herstellen voor u uit. Daarom is het verstandig om regelmatig een vakman in te schakelen voor roofing service, zodat de dakbedekking in optimale staat is en blijft.

Prijzen

De prijzen voor het leggen of herstellen van de bitumen dakbedekking of de service speciaal voor platte daken verschillen. Iedere vakman hanteert andere prijzen en het hangt af van wat u wilt laten doen. Laat u bedekking leggen, herstellen of wilt u dat er regelmatig een specialist langskomt om uw plat dak te controleren? Wij brengen u graag in contact met een vakman die alle werkzaamheden tegen lage prijzen voor u uitvoert. Daarom vult u gemakkelijk een formulier in, waarin u de werkzaamheden, zoals daktimmerwerken, omschrijft. U ontvangt van ons vrijblijvende offertes, zodat u eenvoudig prijzen kunt vergelijken en op basis daarvan een keuze maakt voor uw vakman.

Roofing laten plaatsen op uw plat dak?

Onze dakdekkers plaatsen dakbedekking zoals roofing op uw plat dak en herstellen deze tegen lage prijzen!

roofing prijzen

Vrijblijvende offertes aanvragen

Bent u in het bezit van een plat dak en wilt u graag nieuwe bedekking laten leggen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het leggen en herstellen van roofing? Wij helpen u graag verder. Er zijn diverse mogelijkheden voor het leggen van bitumen of EPDM, dit kan namelijk door middel van lijmen, branden, of u kiest voor een zelfklevende variant. Het plaatsen hiervan laat u over aan een specialist. Wij brengen u graag in contact met een vakman, welke voor u aan het werk gaat met de bedekking van platte daken, door bijvoorbeeld een groendak. Vul het formulier in en omschrijf uw wensen en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Wij sturen u vrijblijvende offertes toe zodat u eenvoudig prijzen kunt vergelijken.