vochtbestrijding en dakwerken leads

Vochtbestrijding en dakwerken leads

Als vochtbestrijding of dakwerken bedrijf is het belangrijk om nieuwe klanten te werven. Dit gebeurt tegenwoordig vaak online, maar dan moet u als bedrijf wel goed vindbaar zijn. Het verbeteren van uw website kost echter veel tijd en geld. Wij werken dagelijks aan onze websites zodat deze goed vindbaar zijn voor de klant. Zo kunnen wij nieuwe klanten voor u werven. Bij ons kunt u contact- en offerteaanvragen inkopen. Als u de aanvragen wilt kopen dan sturen wij ze naar uw bedrijf door. Dankzij het kopen van vochtbestrijding en dakwerken leads verhoogt u uw omzet. Wilt u meer weten? Als u contact met ons opneemt bellen we u zo snel mogelijk terug met alle details.

Wat zijn leads?

Een lead is simpelweg een ‘lijn’ naar de klant. Omdat onze websites goed vindbaar zijn, kunnen wij online nieuwe klanten voor u werven. Als u overgaat tot het kopen van vochtbestrijding of dakwerken leads dan zetten we deze naar u door. Door het kopen van deze aanvragen komt u in contact met de klant. De lead is dus het lijntje dat u uitzet naar een potentieel nieuwe klant. Hoe u op deze lead reageert is aan u. Hierdoor zult u nieuwe klanten werven en uw omzet verhogen.

"*" indicates required fields

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Wilt u op efficiënte wijze nieuwe klanten werven?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

vochtbestrijding lead

Hoe gaat het in z’n werk?

Doordat de klant ons goed kan vinden, kunnen wij uw nieuwe klanten werven. De potentiële klant vult op onze website een contactformulier in met een contact- of offerteaanvraag met betrekking tot uw expertise. Door het kopen van onze aanvragen, sturen wij deze lead door naar uw bedrijf. De lead gaat eerst langs ons servicecentrum. Doordat ze gefilterd worden, kunnen wij ook leads selecteren. Als u alleen leads met betrekking tot bijvoorbeeld bepaalde vochtproblemen wilt kopen dan is dit mogelijk.

dakwerken lead

Betalen per lead

Er zijn andere manieren om nieuwe klanten te werven. Adverteren bijvoorbeeld. De kosten voor het plaatsen van een advertentie zijn echter erg hoog en het rendement van een advertentie is moeilijk te meten. Het kopen van onze vochtbestrijding en dakwerken leads is volledig zonder risico. U investeert een vast bedrag per lead. Wanneer u geen vochtbestrijding of dakwerken leads binnen krijgt, betaalt u ook niet. Zo kunt u gemakkelijk uw rendement zelf berekenen en weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld.

Wat is leadgeneratie?

In de onderstaande video wordt uitgelegd wat leadgeneratie is en hoe het proces bij ons verloopt.

Kwaliteitscontrole

Omdat u per lead betaalt, wilt u natuurlijk wel dat de vochtbestrijding en dakwerken leads van goede kwaliteit zijn. Kiest u ervoor om aanvragen te kopen, dan gaat elke lead eerst langs ons servicecentrum. Hier worden de vochtbestrijding en dakwerken leads gefilterd zodat elke lead kwalitatief goed is. Krijgt u toch een lead binnen waar u niet tevreden over bent? Deze lead kunt u reclameren. Wilt u dat de leads exclusief naar u doorgestuurd worden zodat u zoveel mogelijk klanten kan werven? Dan is dit ook mogelijk.

Meer omzet? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in het kopen van vochtbestrijding en dakwerken leads? En wilt u dat wij uw nieuwe klanten gaan werven? Doordat u het werven van nieuwe klanten aan ons uitbesteedt kunt u uw tijd spenderen aan uw expertise en verhoogt u uw omzet. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Als u geïnteresseerd bent in het kopen van aanvragen, neem dan contact met ons op. Wij bellen u zo snel mogelijk terug met alle informatie.

nieuwe klanten werven