Dakwerker in Brecht nodig?

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40%!

Gratis offertes aanvragen

Dakwerken Brecht

Een dak en de dakbedekking heeft jaar in jaar uit te maken met verschillende weersomstandigheden. Het is dan ook niet vreemd dat hier eens dakonderhoud of andere werken aan gepleegd moeten worden. Schakel een dakdekker van een erkend dakdekkersbedrijf in om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten plegen. Daarnaast staan de vakmannen uit ons netwerk ook voor u klaar voor reparaties, het aanbrengen van dakisolatie, renoveren van uw dak en schoorsteen en het reinigen van uw dak. Door een dakwerker in te schakelen hoeft u zelf niet het hoge dak op en bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.

Wij zijn een netwerk van verschillende dakdekkersbedrijven uit Brecht. Doe vandaag nog een offerteaanvraag voor uw dakwerken. Wij staan voor u klaar voor onderhoud, dakreparatie, reinigen en vele andere dakwerken.

Navigeer op deze pagina naar:

Prijzen | Onderhoud | Reparatie | Renovatie | Isolatie | Reiniging | Dakbedekking

Wat doet een dakwerker?

Schakel een dakwerker in voor allerlei dakwerken voor uw dak. De dakwerker uit ons netwerk staat niet alleen voor u klaar als u nieuwe dakpannen wilt laten leggen of om uw dakbedekking van bitumen wilt vervangen, maar voor veel meer dakwerken. Zo pleegt een dakwerker regelmatig onderhoud aan uw dak om eventuele reparaties te voorkomen en de levensduur te verlengen. Toch een dakreparatie nodig? De vakman spoort het probleem en de locatie snel op en begint meteen met het repareren of vervangen. Ook is het mogelijk om een dakwerker in te schakelen voor dakwerken zoals een renovatie aan uw dak of schoorsteen, het reinigen van het dak en het aanbrengen van dakisolatie. Werkzaamheden van een dakwerker:

 • Dakonderhoud
 • Dakreparatie en renovatie
 • Schoorsteenrenovatie
 • Dakisolatie
 • Dakreiniging
 • Dakbedekking en dakcoating
dakwerken Brecht

Prijzen van dakwerken

Laat u binnenkort dakwerken uitvoeren door een dakdekker? U bent natuurlijk benieuwd naar de kostprijs. De kostprijs hangt af van de soort dakwerken. Laat u betondakpannen plaatsen door een dakdekker? Reken dan op gemiddelde prijzen tussen de €22,- en €65,- per m2. De kostprijs voor het aanleggen van een groendak door een dakdekker ligt hoger. De kostprijs van een groendak ligt tussen de €22,- en €90,-. Houd wel rekening met een geschikte ondergrond. Wilt u meer weten over de kosten van uw dakwerken? Doe dan een offerteaanvraag en krijg inzicht in de kosten. Een aanvraag is gratis en geheel vrijblijvend.

Welke dakwerken? Gemiddelde prijzen* Omschrijving
Dakonderhoud €15,- tot €18,- Gemiddelde kosten per m². Voorbeeld van werkzaamheden reinigen, inspectie en dakgoten schoonmaken.
Dakreparatie €40,- tot €95,- Prijs per m², afhankelijk van type dakbedekking.
Dakrenovatie plat dak €70,- tot €90,- Prijs per m².
Dakrenovatie Hellend dak €70,- tot €110,- Prijs per m².
Dakcoating €30,- tot €45,- Prijs per m² voor het reinigen en coaten van hellend dak met pannen.
Volledige schoorsteenrenovatie €500,- Vanaf prijs voor renoveren gehele stoorsteen.
Nieuwe dakbedekking €22,- tot €200,- Prijs per m². Exacte prijs is afhankelijk van het type materiaal.
Dakisolatie €15,- tot €70,- Per m² dakoppervlak, inclusief btw en montage.
Plaatsen dakkapel €3.000,- tot €4.000,- Gemiddelde dakkapel 1.50 x 2.50 meter (incl. btw en montage).

* Let op dit zijn gemiddelde prijzen. De exacte kosten hangen af van diverse factoren, denk aan het type dak en de dakbedekking. Vraag daarom diverse offertes aan en ontdek de exacte totaalprijs!

Uurtarief dakdekker

Vaak rekent een dakdekker met een bedrag per vierkante meter. Wilt u liever een uurtarief betalen? Vraag dan de dakspecialist of dat bij uw specifieke klus mogelijk is. Als dat mogelijk is houd voor dakonderhoud dan rekening met een gemiddelde prijs van €35,- per uur voor een dakdekker. Het aanleggen van een nieuw dak kost dan ongeveer tussen de €30,- en de €45,- per uur. Het uurtarief voor reparaties door een dakdekker en andere kleine klussen ligt op een gemiddelde prijs van €30,-.

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

De prijs voor een dakwerker wordt beïnvloedt door een aantal factoren. Bij het renoveren, reinigen en onderhouden van uw dak is de grootte van uw dak één van de grootste factoren die de prijs beïnvloeden. Hetzelfde geldt voor het aanleggen van dakbedekking, hierbij is de materiaalkeuze ook belangrijk. Bij reparaties is de locatie en het probleem leidend voor de prijs. En als laatste heeft u nog te maken met het uurtarief, de voorrijkosten en de prijs voor het gebruikte materiaal.

Heeft u een dakwerker nodig?

Doe een offerteaanvraag en ontvang meerdere vrijblijvende offertes!

Gratis offertes ontvangen

Dakonderhoud

Dakonderhoud is iets wat vaak vergeten of uitgesteld wordt, maar het is van essentieel belang om regelmatig onderhoud aan uw dak te plegen door een dakdekker. Wanneer er niet regelmatig dakonderhoud gepleegd wordt, is de kans op lekkages en beschadigingen erg groot. Uw dakgoten moeten bijvoorbeeld schoongemaakt worden en vuil, mos en algen moeten van uw dak verwijderd worden. Om dakonderhoud te plegen is het vaak noodzakelijk om op uw dak te staan. Ziet u het niet zitten om uw dak op te gaan? Door een dakwerker uit Brecht in te schakelen hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Doe vandaag nog een offerteaanvraag!


dak herstellen Brecht

Dakreparatie

Is er dakschade ontstaan aan uw huis in Brecht door bijvoorbeeld een storm? Het is belangrijk dat u dit zo spoedig mogelijk laat herstellen door een dakwerker. Een dakdekker is ervaren en zorgt ervoor dat de schade spoedig is hersteld zodat u geen last hebt van verdere ongemakken. De oorsprong van schade aan een pannendak is in de meeste gevallen gauw gevonden door een dakwerker omdat dit in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door een kapotte dakpan. Een dadekker is veelal langer bezig met het herstellen van platte daken. Als u zo snel mogelijk de dakschade wilt herstellen dan is het wellicht een mogelijkheid om een overzetdak te plaatsen.


dakrenovatie Brecht

Dakrenovatie

Is de dakconstructie van uw woning in Brecht nog in goede staat, maar kan de bedekking wel een opfrisser gebruiken? Wellicht is het uitvoeren van een dakrenovatie door een dakdekker een goed idee. Tijdens een dakrenovatie kunt u ervoor kiezen om de gehele dakbedekking te vernieuwen. Wanneer een bepaalde kant meer is versleten door bijvoorbeeld weersomstandigheden, dan is het een optie om alleen op deze kant dakwerken uit te voeren. Door een dakrenovatie op deze manier uit te voeren bespaart u al gauw op de kosten. Een dakrenovatie is daarnaast een mooi moment om dakisolatie aan te brengen.

dak isoleren Brecht

Dak isoleren

Warmte in uw woning in Brecht ontsnapt via deuren en ramen maar ook zeker via daken. Het is daarom verstandig om dakisolatie aan te laten brengen door een dakwerker. Als u besluit te isoleren dan heeft dit een positief effect op uw portemonnee en het milieu. U stoot immers minder CO2 uit. U hebt de keuze uit verschillende soorten dakisolatie. De meeste mensen isoleren hun daken met kunststof isolatieplaten of minerale wol. Wanneer u gaat isoleren met een minerale wol dan kunt u kiezen tussen rots- of glaswol. De meest bekende soort kunststof isolatieplaten bestaan uit piepschuim. Kunststofplaten isoleren beter dan wol. Wol is echter soepeler waardoor een dakwerker het eenvoudig kan aanbrengen.

dak vernieuwen Brecht

Dak vernieuwen

Een complete dakrenovatie is niet altijd nodig. In sommige gevallen is het mogelijk om een deel van de bekapping te vernieuwen. Of een complete renovatie of alleen vernieuwen nodig is, hangt af van de situatie. Hebt u bijvoorbeeld last van doorgezakte gordingen? Als deze zijn aangetast door insecten of vocht, dan moet u de gordingen wel vernieuwen.

Indien de oorzaak een foutieve constructie of zware belasting is, dan is het in sommige gevallen mogelijk dat een dakwerker de structuur versterkt. Bij twijfel is het daarom verstandig om een expert in dakwerken in te huren zodat u zeker weet dat het vernieuwen of de renovatie goed komt.

daktimmerwerken

Daktimmerwerken

Onder daktimmerwerken verstaan we alle werken die te maken hebben met de houten constructies van daken. Bij daktimmerwerken hoort bijvoorbeeld het installeren van een dakkapel of het aanpassen van de dakconstructie. Om zeker te weten dat de daktimmerwerken juist worden uitgevoerd is het verstandig om hiervoor een dakdekker uit Brecht in te huren. Een dakwerker heeft ervaring waardoor u verzekerd bent van vakwerk. U vindt hier meer informatie over de verschillende soorten daktimmerwerken. Wilt u een dakdekker uit ons netwerk inhuren voor het uitvoeren van een klus in Brecht? Neem dan gerust contact op via de offertepagina.

dakpannen leggen

Dakpannen leggen

Gaat een dakdekker dakpannen leggen op uw woning in Brecht? U hebt de keuze uit keramische of betonnen pannen. Het plaatsen van de betonnen versie gaat veelal makkelijker en sneller omdat deze groter is dan een keramische dakpan. Een betonnen dakpan staat daarom ook wel bekend als een sneldakpan. Een betonnen dakpan is het meest voordelig, het is milieuvriendelijk en recyclebaar.

Een keramische dakpan beschikt over vele hulpstukken waardoor het zelfs een mogelijkheid is om ze verticaal te leggen. Daarnaast is een keramische dakpan duurzaam, het heeft een goede kleurvastheid en een lange levensduur van minstens 50 jaar.

dakreiniging Brecht

Dakreiniging

Wanneer u de levensduur van de bekapping op uw woning in Brecht wenst te behouden, dan is dakreiniging erg belangrijk. Het is namelijk mogelijk dat daken poreus worden wanneer algen en mossen te lang blijven zitten. Dit kan resulteren in lekkage of barsten in de bedekking. Dakreiniging zorgt daarnaast voor een nette uitstraling van uw woning. De meeste bekende manier van dakreiniging is ontmossen. Een expert in dakwerken zal tijdens het ontmossen eerst de bedekking schoonspuiten met een hogedrukreiniger. Als dit niet voldoende is brengt de dakwerker nog een schoonmaakmiddel aan. Het is verstandig om na de dakreinging een coating aan te brengen ter bescherming van de bedekking.

Heeft u problemen met uw dak of nieuwe dakbedekking nodig?

Begin vandaag nog met de offerteaanvraag en bespaar tot 40%!

Gratis offertes aanvragen

Behandeling dak: dakcoating

Door een dakcoating aan te brengen over uw dakbedekking, sluit u het gehele dak af. Er wordt een dunne laag coating met hoge druk op uw dak gespoten. Deze laag sluit alle naden en kieren af en maakt het dak waterdicht. Is uw dak aan vervanging toe? Een caoting is een stuk goedkoper dan nieuwe kleidakpannen en hiermee verlengt u de levensduur. Daarnaast zien uw kleidakpannen van uw woning in Brecht er weer als nieuw uit. Het is zelfs mogelijk om ze een ander kleurtje te geven. Er zijn meerdere soorten coatings beschikbaar. Welke er voor uw dak beschikbaar is, is afhankelijk van een aantal factoren. De vakman uit de regio Brecht vertelt u hier graag meer over.

Schoorsteenrenovatie

Wanneer een schoorsteen niet meer goed werkt, is de kans op waterschade en rookschade erg groot. Het rookkanaal is niet meer goed toegankelijk bij een verouderde schoorsteen, waardoor de rook niet meer goed weg komt. Gevolg is dat het in uw woning terecht komt en schade veroorzaakt. De schoorsteen heeft veel te verduren door de weersinvloeden en hierdoor verslechterd het metselwerk en het voegwerk. Met een schoorsteenrenovatie wordt het metselwerk en de voegen vernieuwd. Door uw schoorsteen te impregneren wordt deze weer waterdicht. Een complete schoorsteenrenovatie is verstandig als uw schoorsteen sterk verouderd is. Hij wordt dan helemaal opnieuw opgebouwd.

dakkapellen Brecht

Dakkapellen

Wilt u vanwege gezinsuitbreiding de stoffige, rommelzolder omtoveren in een mooie slaapkamer? Als u meer ruimte en licht wenst dan is het plaatsen van een dakkapel wellicht een goed idee. Dankzij een dakkapel ontstaat er een groot stuk beloopbare ruimte onder het schuine plafond. U kunt een dakkapel helemaal op maat laten maken en deze door een dakwerker bij uw woning in elkaar laten zetten.

Een andere optie is het installeren van een prefab dakkapel. Deze wordt vooraf in een fabriek of werkplaats gemaakt. Een groot voordeel is dat de dakkapel binnen een dag geplaatst wordt, waardoor u weinig last hebt van de dakwerken.

dakkoepels

Dakkoepels

Wilt u een dakraam plaatsen in een plat dak? Dan is een dakkoepel het meest geschikt. Dakkoepels zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van vierkante, ronde of rechthoekige dakkoepels? Het is verstandig om rekening te houden met de isolatie van de koepel. Dakkoepels die goed isoleren doen dit namelijk ook akoestisch, wat geluidsoverlast bij hagel en regenval tegengaat. Het is eventueel een mogelijkheid om dakkoepels elektrisch te maken zodat u deze op afstand kunt bedienen. Dit is vooral ideaal als de dakkoepels zich op een moeilijk bereikbare plek bevinden. Daarnaast is het een optie om zonwering aan de binnenkant of buitenkant toe te voegen.

dakraam plaatsen

Dakraam plaatsen

Wilt u op zolder betere ventilatie, meer licht maar niet zoveel geld uitgeven aan een dakkapel? Het plaatsen van een dakraam is voor u de juiste keuze. U creëert met een dakraam geen ruimte, maar wel veel licht waardoor de ruimte groter lijkt. Een tuimelvenster is het meest geplaatst dakraam. Dit dakraam kan 180 graden gedraaid worden omdat het om een centrale as scharniert. Een voordeel hiervan is dat u de buitenkant eenvoudig kunt schoonmaken. Een andere versie is het valraam. Bij dit dakraam bevinden de scharnieren zich aan de bovenkant. Het valraam kant tot 45 graden naar buiten gedraaid worden wat een panoramisch uitzicht geeft.

overzetdak Brecht

Overzetdak

Wilt u zo snel mogelijk uw woning voorzien van een nieuw dak door een dakwerker? Overweeg in dat geval het plaatsen van een overzetdak. Een overzetdak bestaat uit een metalen constructie en panelen welke op een traditioneel pannendak lijken. Op een bestaande bekapping wordt eerst houtwerk aangebracht en vervolgens hierop het overzetdak. De plaatsing kan meestal in één dag gedaan worden. Het bestaande onderdak kan vaak behouden blijven waardoor u geen last hebt van afbreekwerken. Dakisolatie is bovendien niet nodig omdat er al een isolerende laag wordt gecreërd als u het overzetdak over de bestaande bekapping plaatst.

daken Brecht

Soorten daken

U hebt er wellicht nooit zo bij stil gestaan, maar er bestaan vele verschillende soorten daken. De meest bekende is het zadeldak. Deze bestaat uit twee dakvlakken die een omgekeerde V vormen. Een zadeldak is erg populair omdat het bij vele bouwstijlen past. Een mansardedak is eigenlijk een zadeldak maar dan met geknikte dakvlakken. Platte daken bestaan vanzelfsprekend uit één horizontaal vlak. Vanwege de afwatering hebben platte daken veelal een hele kleine hellingshoek. Als de hellingshoek meer dan 15 graden is dan wordt de bekapping gezien als een lessenaarsdak. Dit is de meest eenvoudige dakconstructie. Een tentdak heeft in ieder geval vier dakvlakken die samenkomen in de nokpunt.

dakwerker Brecht

Soorten dakbedekking

Wilt u tijdens dakwerken in Brecht een andere dakbedekking laten leggen? U hebt de keuze uit verschillende soorten. Dakpannen zijn het meest populair op daken in Vlaanderen. U kunt hierbij kiezen tussen een pannendak van beton of klei. Daarnaast zijn vele verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar. Wilt u net iets anders? Natuurleien of kunstleien laten monteren door een dakdekker is wellicht een goed idee. Leien zijn lichter en beter bestand tegen storm dan dakpannen. De prijzen liggen echter hoger. Dakbedekking van riet geeft uw woning in Brecht een charmante uitstraling. Deze dakbedekking is dan ook perfect bij boerderijen of landhuizen. Hebt u een plat dak? Bitumen of EPDM is erg geschikt als dakbedekking.

Roofing plat dak

Roofing is de bedekking van platte daken. Schade aan de roofing kan resulteren in vervelende gevolgen voor de rest van de bekapping. Het is daarom verstandig om eventuele beschadigingen aan de roofing zo spoedig mogelijk te verhelpen. U kunt hiervoor een dakwerker inschakelen, maar het is eventueel mogelijk om dit zelf te doen. Maak in dat geval de roofing schoon, zoek de beschadiging op, herstel deze en breng vervolgens een coating aan. Zitten er vele blaasjes en scheuren in de roofing van uw woning in Brecht? Het is verstandig om door middel van een dakrenovatie een nieuwe roofing aan te laten brengen door een dakwerker.

Moet de dakbedekking hersteld worden?

Een dakwerker uit ons netwerk is u graag van dienst in Brecht, tegen scherpe prijzen.

Vrijblijvende offertes

Bitumen aanbrengen

Bitumen

De gemiddelde prijs van bitumen is €40,- tot €60,- per m². Het gaat gemiddeld tot 30 jaar mee. Er bestaan twee soorten bitumen, namelijk SBS en APP. Welke soort het beste bij u past hangt af van uw wensen. Bij SBS bitumen wordt elastomeer toegevoegd waardoor de dakbedekking elastischer is en een grote hechtkracht krijgt. Hierdoor vangt de roofing de werking van de ondergrond door temperatuurverschillen beter op. Aan APP bitumen wordt plastomeer toegevoegd. De dakbedekking is hierdoor beter bestand tegen UV-stralen. Leien worden ook wel gemaakt van bitumen en kost €30,- tot €40,- per m².

epdm dakbedekking

EPDM

Een populaire optie om uw plat dak mee te laten bedekken is EPDM. Deze bedekking van rubber heeft een hele lange levensduur en een gemiddelde prijs van €29,- tot €75,- per vierkante meter.. EPDM gaat tot wel 50 jaar mee. Het is ontzettend elastisch, zelfs tijdens extreme temperatuurschommelingen blijft EPDM elastisch. Een groot voordeel hiervan is dat het niet zal gaan scheuren. Hierdoor is dakonderhoud aan EPDM vrijwel niet nodig.

Is er toch een beschadiging ontstaan? U of een expert in dakwerken uit Brecht kan dit eenvoudig herstellen met behulp van een zelfklevende folie. Een ander groot voordeel van het materiaal is dat u het in de meeste gevallen over de bestaande bedekking kunt aanbrengen.

groendak Brecht

Groendak

Twijfelt u wat voor soort dakwerken u gaat laten uitvoeren? Het aanleggen van een groendak is wellicht een goed idee. Een groendak is voorzien van vegetatie en gaat ongeveer 60 jaar mee. U hebt de keuze uit een extensief of intensief groendak. Een intensief groendak kan alleen toegepast worden op een plat dak. De opbouwdikte van de vegetatie is minimaal 20 cm. Op een intensief groendak vindt u kruiden, grasland, struiken of bomen. Veel onderhoud en een aangepaste dakconstructie zijn onmisbaar bij een intensief groendak. Een extensief groendak is geschikt voor een licht hellend of plat dak. De vegetatie bestaat uit vetplanten, mossen, grassen en kruiden en de opbouwdikte is maximaal 20 cm. Er is weinig dakonderhoud en geen aangepaste dakconstructie nodig. De kosten liggen tussen de €40,- en de €75,- per m².

Dakbedekking hellend dak

Er zijn verschillende soorten dakbedekking voor hellende daken mogelijk. De meest populaire keuze zijn dakpannen. Deze worden vaak gemaakt van klei of beton, maar tegenwoordig kunt u ook dakpannen van kunststof laten leggen. Rieten dakbedekking wordt ook nog veel gebruikt. Een moderne look krijgt u door metaal, zink of koper te gebruiken als dakbedekking. Welke dakbedekking u kiest voor uw hellende dak is afhankelijk van de mogelijkheden en uw persoonlijke voorkeur. De juiste dakbedekking in de goede kleur doet veel voor de uitstraling van uw huis. Nieuwe dakbedekking plaatsen of uw oude bedekking laten vervangen door een vakman? Doe een offerteaanvraag.

Dakpannen

Dakpannen worden gemaakt van beton, klei of kunststof. Betondakpannen worden veel gebruikt voor woningen en is één van de goedkoopste oplossingen. Kleidakpannen worden gemaakt van gebakken klei. Door het aanbrengen van een speciale glazuurlaag is het mogelijk om ze in vele kleuren te bestellen. Kunststofdakpannen worden meestal geleverd in grote platen. Dit maakt het plaatsen eenvoudig en snel. Er kan een coating aangebracht worden om de groei van algen en mos te voorkomen. Kleidakpannen hebben een gemiddelde prijs van €35,- tot €65,- per m² en een levensduur van meer dan 100 jaar. Kleidakpannen zijn goedkoper, €22,- tot €42,- per m² en hebben een levensduur van 30 jaar.

Rieten dakbedekking

Een klassieke manier om uw dak te bedekken is door te kiezen voor riet. De kosten liggen tussen de €90,- en de €95,- per m². Het brandgevaar is tegenwoordig een stuk lager door de nieuwste technieken. Vroeger werd het riet op een open dak gelegd, hierdoor was het brandgevaar groot. Door een schroef-dakconstructie te gebruiken, wordt het riet bevestigd op een gesloten dak. Brandgevaar wordt hierdoor sterk verminderd. Een extra coating werkt daarnaast brandvertragend. Ook riet gebruiken voor dakbedekking in Brecht? Doe vandaag nog een offerteaanvraag. Een rieten dak gaat ongeveer 35 jaar mee.

Premie dakwerken

U heeft mogelijk recht op een premie of subsidie om uw dak te renoveren of voor het aanbrengen van isolatie. Laat u het dak renoveren van uw woning en is uw woning minstens 30 jaar oud? Dan heeft u recht op een subsidie van de Vlaamse overheid. Dit wordt de renovatiepremie genoemd. U kunt ook een verbeteringspremie van de overheid ontvangen als u uw dakbedekking laat vervangen. Uw netbeheerder geeft subsidie als u energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, neemt. Een van de voorwaarden voor het ontvangen van een premie is dat u het laat uitvoeren door een erkende aannemer. Alle voorwaarden leest u op vlaanderen.be.

Voordelen dakdekker

Een dakdekker inhuren voor dakwerken? Hier nog even kort de voordelen op een rijtje:

 • Verlengen van de levensduur van uw dak door onderhoud en reiniging.
 • Snel leggen en vervangen van uw dakbedekking.
 • U hoeft niet zelf het dak op.
 • Geen zorgen en hoge kwaliteit.
 • Snelle detectie van het lek en directe reparatie.
dakwerken
dakdekker prijzen Brecht

Vrijblijvend offertes aanvragen

Zoekt u een dakwerker voor het plaatsen van een dakkapel of een ervaren dakdekker voor het aanleggen van dakbedekking? Van dakreiniging tot het aanbrengen van dakisolatie, voor alle dakwerken bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een netwerk van verschillende professionals op het gebied van daktimmerwerken en vochtbestrijding. Laat vandaag nog uw gegevens en een omschrijving van de klus achter op onze offertepagina. Wij sturen u vervolgens meerdere offertes toe van verschillende experts in dakwerken uit Brecht. U vergelijkt deze op basis van voorwaarden, aanbod en prijs. U kiest zelf welke dakdekker bij u langskomt. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!