Vochtproblemen in Gent?

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40%!

Gratis offertes vergelijken

Vochtbestrijding Gent

Last van vochtproblemen in huis? Schakel een vochtspecialist in voor vochtbestrijding in Gent! Wat uw probleem ook is: de vakman zorgt voor een goede oplossing. Zo bent u voorgoed verholpen van uw vochtproblemen. Op zoek naar een vochtexpert in uw regio?

Start gratis offerteaanvraag!

Dan ontvangt u zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende vochtspecialisten in uw regio. Vergelijk, kies de vakman met de beste prijs en bespaar zo tot wel 40%!

Meer weten over vochtbestrijding? Op deze pagina leest u meer over veelvoorkomende vochtproblemen en hoe u deze bestrijdt. U krijgt ook informatie over de kosten én leest hoe u gemakkelijk bespaart.

vochtbestrijding Gent

Vochtproblemen Gent

U bent niet de enige: regelmatig komen vochtproblemen in Gent voor. Door een gebrek aan ventilatie, poreuze muren of insijpelend vocht ontstaan lelijke vochtplekken op de muur, is er het risico op schimmelvorming en laat de wandafwerking los. Gelukkig zijn er verschillende soorten vochtbestrijding, waarmee u deze problemen efficiënt bestrijdt.

Let op: de manier van vochtbestrijding is afhankelijk van de oorzaak van het vochtprobleem. U hebt dus niet altijd de keuze voor een bepaalde techniek. Impregneren is relatief goedkoop, maar u heeft hier niets aan als u last heeft van optrekkend vocht.

Dit zijn de meest voorkomende vochtproblemen:

 • Opstijgend vocht
 • Doorslaand vocht
 • Vochtige kelder
 • Condensatievocht

Gevolgen vocht in huis Gent: schimmel, vochtplekken en schade

Een te hoge luchtvochtigheid in huis heeft vervelende gevolgen: voor uw woning én uw gezondheid. Een aantal veelvoorkomende gevolgen van vocht in huis in Gent zijn schimmel, vochtplekken en een loslatende wandafwerking. Door de schade die ontstaat, lopen de kosten al snel hoog op. U moet de muren na de vochtbestrijding immers weer opnieuw afwerken.

Maar schade aan uw woning is niet het enige gevolg!

Nog vervelender zijn de gevolgen voor uw gezondheid. Vocht in huis in Gent veroorzaakt namelijk allergische reacties. Vooral mensen met astma ondervinden deze klachten. Dat komt onder andere doordat vochtige muren huisstofmijt en zilvervisjes aantrekt, die allergenen verspreiden.

Wat kost vochtbestrijding?

De kosten van vochtbestrijding in Gent verschillen per situatie. De vochtbestrijding is namelijk afhankelijk van de oorzaak van uw probleem, waardoor u niet altijd de keuze hebt voor een bepaalde methode.

Last van optrekkend vocht? Dit lost u op met het onderkappen of injecteren van muren. Onderkappen kost gemiddeld €100,- tot €150,- per lopende meter. Laat u de muren injecteren tegen vocht, houd dan rekening met een vanafprijs van €100,- per m².

Is doorslaand vocht het probleem, dan is impregnatie een optie: dit kost ongeveer €10,- tot €15,- per m². Nieuwe gevelbekleding is ook een optie, de kosten hiervoor liggen rond de €50,- tot €250,- per m², afhankelijk van de gevelbekleding.

Benieuwd naar de exacte prijs voor vochtbestrijding? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan.

Prijzen vochtbestrijding 2024

Methode Gemiddelde prijs* Voor welk vochtprobleem?
Muren onderkappen €100,- tot €150,- per lopende meter Opstijgend vocht
Muur injecteren Vanaf €100,- per lopende meter Opstijgend vocht
Muur impregneren €10,- tot €15,- per m² Doorslaand vocht
Nieuwe gevelbekleding €50,- tot €250,- per m² Doorslaand vocht
Ventilatie €1.500,- tot €5.000,- Condensatievocht
Kelderdichting €4.000,- tot €10.000,- Grondwater

* Dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan voor exacte prijzen.

vochtproblemen

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

De prijs voor vochtbestrijding in Gent verschilt per situatie en is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaalt elke vochtspecialist zijn eigen uurtarief: de prijs verschilt dus enorm per vochtbestrijdingsbedrijf! Daarnaast rekenen veel vochtspecialisten voorrijkosten, waardoor de totaalprijs hoger uitvalt.

Wilt u de muur opnieuw laten afwerken na de vochtbestrijding? Ook dan lopen de kosten verder op. Hoeveel u voor de afwerking betaalt, is afhankelijk van het soort afwerking.

De totaalprijs is afhankelijk van:

 • Het uurtarief van de vochtspecialist in Gent
 • Eventuele voorrijkosten
 • De keuze voor de afwerking
 • Herstelkosten voor de opgelopen schade

Bespaar op de kosten van een vochtspecialist in Gent!

Vergelijk gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod!

Gratis offertes vergelijken

Welke soorten vochtproblemen zijn er?

Last van vochtproblemen in huis? U bent zeker niet de enige. Bij verouderde gevels of door een gebrek aan ventilatie ontstaan veel verschillende vochtproblemen. De meest voorkomende vochtproblemen in Gent:

 • Opstijgend vocht: hierbij trekt grondwater in de muur, waarna het vocht in de muur helemaal omhoogtrekt.
 • Doorslaand vocht: dit gebeurt bij poreuze muren. Als regen tegen de gevel slaat, absorbeert de muur het regenwater.
 • Condensatievocht: bij een slechte ventilatie is er te veel condensatievocht in huis, wat lelijke vochtplekken op de muur veroorzaakt.
 • Vochtige kelder: door insijpelend grondwater of een lekkage in de kimnaad staat er regelmatig te veel grondwater in de kelder.

opstijgend vocht Gent

Opstijgend vocht Gent

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Dit houdt in dat grondwater binnendringt in uw muren. Via het metselwerk trekt het naar boven, waardoor er in huis lelijke vochtplekken ontstaan. Opstijgend vocht in Gent veroorzaakt problemen op zowel binnen- als buitenmuren. Gevolgen zijn:

 • Vochtplekken
 • Schimmelvorming
 • Muffe geurtjes

Opstijgend vocht merkt u vooral aan vochtplekken op ongeveer 80 tot 120 centimeter hoogte. Ook blijft de vloer wel droog. Omdat de gevolgen overeenkomen met de gevolgen van doorslaand vocht, raden wij u altijd aan een vochtspecialist uit Gent in te schakelen. De vakman stelt een juiste vochtdiagnose.

Opstijgend vocht behandelen? Start gratis offerteaanvraag en profiteer van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Opstijgend vocht behandelen

Heeft u last van opstijgend vocht? Er zijn doorgaans twee manieren om optrekkend vocht te bestrijden:

 • Muren injecteren
 • Muren onderkappen

In beide gevallen komt het erop neer dat er een waterbestendige laag in de muur komt, ook wel een waterkering genoemd. Deze houdt optrekkend vocht tegen. Zo kan het grondwater nooit verder omhoogtrekken dan de onderste paar bakstenen.

Welke methode voor u best is, is afhankelijk van uw budget én uw persoonlijke voorkeuren. De muur onderkappen is duurder, maar het is wel een definitieve oplossing. Injecteren is iets goedkoper, maar dit moet u mogelijk na een aantal jaren herhalen.

muren injecteren

Muren injecteren

Injecteren is een hele geschikte optie om opstijgend vocht in Gent te voorkomen en bestrijden. De vochtspecialist boort in de hele lengte van de muur kleine boorgaten, op ongeveer 3 tot 5 Kiest u voor injecteren? Goede keuze.

U heeft de keuze uit injecteren met gel en een thermo-injectie: een thermo-injectie is duurder, maar is ook van hogere kwaliteit. De vakman maakt kleine boorgaten over de gehele lengte van de muur, op ongeveer 3 tot 5 centimeter hoogte.

Met behulp van speciale buisjes spuit hij het injectiemiddel in de muur. Het metselwerk absorbeert het middel, waardoor het uitzet en zo een waterkerende laag vormt.

Moet de muur na het injecteren opnieuw afgewerkt worden? Laat de muur dan eerst goed uitdrogen, voordat u nieuw behang, schilderwerk of stucwerk aanbrengt. De kosten liggen rond de €100,- tot €120,- per lopende meter.

Muren onderkappen

Het onderkappen van muren werkt volgens hetzelfde principe. In plaats van een gel, brengt de vakman hierbij een kunststof waterkering aan. Om deze te plaatsen verwijdert hij steeds een aantal bakstenen in onderste rijen. Hij plaatst de waterkering, en plaatst de stenen weer terug. Zo gaat hij meter voor meter de hele lengte van de muur af.

Zoals u misschien begrijpt, is dit een arbeidsintensieve klus. Hierdoor vallen de kosten ook een stuk hoger uit. Gemiddeld betaalt u voor het onderkappen van muren €150,- tot €170,- per lopende meter.

Wat kost optrekkend vocht bestrijden?

Heeft u een beperkt budget maar wilt u het opstijgend vocht in Gent wel bestrijden? Kies dan voor het injecteren van de buitenmuren. Dit wordt al gedaan vanaf €100,- tot €120,– per lopende meter. Een thermo-injectie is ook een optie: dit is een stuk duurder, omdat de kwaliteit van het injectiemiddel beter is. De kosten liggen dan tussen de €180,- tot €200,- per m².

Wilt u de muur liever onderkappen?

Houd dan rekening met kosten tussen de €150,- tot €170,– per lopende meter. Onthoud dat het tarief per vochtspecialist in Gent verschilt, en dat de kosten daarom ook flink variëren.

Prijs optrekkend vocht bestrijden in 2024

Methode Gemiddelde prijs*
Injecteren muren met gel €100,- tot €120,- per lopende meter
Thermo-injectie in de muur €180,- tot €200,- per lopende meter
Onderkappen €150,- tot €170,- per lopende meter

* Dit zijn gemiddelde prijzen. Exacte totaalprijs weten? Vraag gratis offertes aan!

Optrekkend vocht behandelen? Schakel een vakman in!

Vergelijk gratis prijzen van meerdere vochtspecialisten en bespaar tot 40%!

Gratis offertes ontvangen

Doorslaand vocht

Vocht in de muur door doorslaand vocht? Dit heeft een andere oorzaak. In dit geval absorbeert de muur regenwater dat tijdens een regenbui tegen de voorgevel aanslaat. U herkent doorslaand vocht door vochtplekken, schimmelgroei en muffe geurtjes. De vochtplekken zijn ook vaak aan de buitenkant van de muur te zien. Op stenen muren ontstaat vaak een witte uitslag, salpeter.

Hoe los ik doorslaand vocht op?

De enige manier om te voorkomen dat uw muur regenwater absorbeert, is door de muur waterdicht te maken. Op die manier heeft neerslag geen invloed meer op het metselwerk.

Wilt u doorslaand vocht bestrijden? Vraag snel gratis offertes aan en vind eenvoudig een vochtspecialist in uw regio.

doorslaand vocht Gent

Doorslaand vocht behandelen

Doorslaand vocht bestrijdt u door de muren waterdicht te maken. Dit kan op verschillende manieren:

 • Gevel impregnatie
 • Nieuwe gevelbekleding
 • Waterbestendige verf
Nieuwe gevelbekleding beschermt uw gevel en zorgt direct voor een vernieuwde uitstraling. Houd er wel rekening mee dat dit een prijzige klus is. Dat komt onder andere doordat het een arbeidsintensieve klus is.

De buitenmuur verven met waterbestendige verf is een betere optie. Ook hiermee geeft u uw huis een nieuw en fris uiterlijk, maar de materiaalkosten liggen een stuk lager dan bij nieuwe gevelbekleding. Toch kiezen de meeste mensen ervoor om hun gevel te impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd.

Gevel impregneren

Impregnatie van de voorgevel is vaak al in één dag gedaan. Bovendien verandert er niks aan het uiterlijk van uw woning en heeft u geen vergunning nodig! De impregnatie zelf bestaat uit een aantal stappen:

 • Stap 1: inspectie van de vochtige muren, om beschadigingen te lokaliseren.
 • Stap 2: herstelwerkzaamheden, zoals het vervangen van voegwerk of vernieuwen van beschadigde bakstenen.
 • Stap 3: na reiniging van de gevel gebruikt de vochtspecialist een hogedrukspuit om de hydrofuge aan te brengen.

Kosten vochtige muur behandelen

De kosten van impregnatie liggen relatief laag, namelijk rond de €10,- per m². Maar houd er rekening mee dat u een beschadigde muur niet kan laten behandelen. Wilt u dit, dan moet u de muur ook goed laten reinigen en herstellen.

Kiest u ervoor om de muur door de vochtspecialist te laten reinigen én waterdicht maken? In dat geval liggen de kosten rond de €20,- per m². Laat u de buitenmuur daarnaast ook herstellen, dan liggen de totale kosten rond de €35,- per m².

Prijzen muur impregneren in 2024

Werkzaamheden Gemiddelde prijs*
Impregneren €10,- per m²
Reinigen & impregneren €20,- per m²
Nieuwe voegen, reinigen & impregneren €35,- per m²

* Dit zijn gemiddelde prijzen voor vocht bestrijden. Vraag gratis offertes aan.

Doorslaand vocht in Gent behandelen?

Vergelijk offertes, vind een vochtspecialist en bespaar tot 40% op vochtbestrijding!

Gratis offertes vergelijken

Vochtige kelder

Last van een vochtige kelder? Dat is niet heel vreemd. De keldermuren staan continu onder spanning, doordat grondwater druk uitoefent. Het is dus eigenlijk heel logisch dat er op een gegeven moment vocht in de kelder staat.

Wat kan ik doen tegen een vochtige kelder?

Zolang u de kelder niet gebruikt als leefruimte, hoeft u niet per se een kelderdichting in Gent uit te voeren. Wilt u werken of slapen in de kelder, dan is een goede luchtvochtigheidsgraad heel belangrijk. Om overtollig water af te voeren, raden wij u aan een kelderdrainage aan te brengen.

In veel gevallen is dit niet voldoende om grondwater in de kelder volledig te voorkomen. Combineer de drainage daarom met een kelderbekuiping. Wilt u uw kelder waterdicht maken? Start gratis offerteaanvraag!

kelderdichting Gent

Kelderdichting Gent

Als u de kelder waterdicht wilt maken, voert u een kelderdichting in Gent uit. Dit is mogelijk op verschillende manieren, meestal bestaat een kelderdichting uit een drainagesysteem in combinatie met een kelderbekuiping. Als de kelder eenmaal waterdicht is, daalt de luchtvochtigheid in de ruimte. Hierdoor kunt u de kelder gebruiken als werkkamer, slaapkamer of studeerkamer.

Let op: het blijft wel belangrijk om ook de kelder voldoende te ventileren. Zo voorkomt u dat condensatievocht een probleem vormt. U ventileert uw kelder best met een ventilatierooster. Is deze niet aanwezig? Vraag uw vochtexpert dan hoe u deze best kunt realiseren.

Kelderdrainage

Een kelderdrainage bestaat doorgaans uit een noppenmembraan, met daarin veel kleine kanaaltjes. Dit noppenmembraan vult zich met binnen sijpelend grondwater, en voert dit af naar een verzamelput. Zo heeft u er geen last meer van.

Er zijn drie mogelijke plaatsen voor kelderdrainage: op de vloer, als grondwater via de vloer naar binnen dringt, op de wand, als de muren het grootste probleem zijn, of in de rand, als het water via de kimnaad naar binnenkomt.

De kosten voor kelderdrainage liggen rond de €3.000,- tot €8.000,-.

Hoe werkt kelderdrainage?

Een vochtspecialist legt uit hoe kelderdrainage werkt en wordt aangebracht!

Kelderbekuiping

Bij een kelderbekuiping zal de vakman de kelder dichten op de zwakke plekken in de muur of vloer. Dit kan op twee manieren:

 • Soepele bekuiping: de vochtexpert brengt een soepele folie aan op de zwakke plekken.
 • Stijve bekuiping: hierbij bestaat de waterdichting van de kelder uit stijve cementmortel.

In beide gevallen brengt de vakman meerdere lagen aan: zo weet hij zeker dat de waterdichting van de kelder van goede kwaliteit is. De kosten voor een bekuiping liggen rond de €4.000,- tot €10.000,-, afhankelijk van de gekozen methode en het totaaloppervlak.

Wat kost vochtbestrijding kelder?

Wilt u de kelder waterdicht maken? De kosten voor een kelderdrainage liggen, afhankelijk van de gekozen methode, rond de €3.000,- tot €8.000,-. Om de keldervloer waterdicht te maken met een kelderbekuiping, betaalt u gemiddeld €4.000,- tot €10.000,-.

Ook in dit geval is de prijs afhankelijk van het totale oppervlak. Ook de staat van uw kelder speelt een rol. Hoe zwakker de vloer en de muren, des te duurder de bekuiping.

Een goed alternatief is het injecteren van de muren. Hiermee voorkomt u dat de keldermuren omringend grondwater absorberen. De kosten liggen rond de €100,- per lopende meter.

Prijzen kelder dichten in 2024

Methode Gemiddelde prijs*
Kelderdrainage €3.000,- tot €8.000,-
Kelderbekuiping €4.000,- tot €10.000,-
Muren injecteren Vanaf €100,- per lopende meter

* Dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan om te besparen.

Besparen op de vochtbestrijding in de kelder? Vergelijk offertes!

Vind eenvoudig en snel een vochtexpert in uw eigen regio.

Gratis offertes ontvangen

Condensatievocht

Condensatievocht in huis is niet te voorkomen. Condens ontstaat namelijk continu: als u ademhaalt. Condensatievocht wordt pas een probleem op het moment dat er niet voldoende verse lucht in huis komt. Met andere woorden: als u niet voldoende ventileert.

Er zijn bepaalde activiteiten die extra condensatievocht veroorzaken. Als u uw was binnen ophangt om te drogen, dan verdwijnt het water in de lucht, waardoor de luchtvochtigheidsgraad stijgt. Andere activiteiten waarbij extra condensvorming ontstaat zijn douchen, koken en sporten.

Condensatievocht voorkomen?

Zorg dan voor voldoende ventilatie. Vergelijk gratis de prijzen van vochtexperts in uw regio en bespaar op de kosten voor de vochtbestrijding!

condenstatievocht

Condensatievocht bestrijden

De enige manier om condensatievocht te bestrijden, is door middel van ventilatie. Hoe doet u dit?

 • Zet de ventilatieroosters 24/7 open zodat er de hele dag voldoende verse lucht naar binnenkomt.
 • Open een raam tijdens activiteiten waarbij extra condens ontstaat, zoals koken of douchen.
 • Droog uw was zo veel mogelijk buiten om een te hoge luchtvochtigheid te voorkomen.

Heeft u een mechanisch ventilatiesysteem? Laat deze dan altijd aan staan. Dit systeem ververst de lucht in huis gedurende de hele dag. Als u geen ventilatiesysteem heeft, dan kunt u deze eventueel laten plaatsen door een vochtexpert.

Luchtvochtigheid in huis

Vocht in huis in Gent leidt tot een te hoge luchtvochtigheid. Een te hoge luchtvochtigheid heeft vervelende gevolgen voor zowel uw woning als uw gezondheid. Wist u bijvoorbeeld dat een te hoge luchtvochtigheid in huis allerlei allergische klachten veroorzaakt? Hoofdpijn, hoesten en een droge keel zijn allemaal gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid.

Wat kan ik doen tegen een te hoge luchtvochtigheid in huis? U kunt proberen de luchtvochtigheid op peil te houden met vochtvreters.

Ventileren is de beste optie om de luchtvochtigheid te verlagen. Een ideale vochtigheidsgraad ligt tussen de 40% en de 60%.

Schimmel verwijderen

Vochtproblemen in huis vergroten het risico op schimmel. Zeker in vochtige ruimtes, zoals de kelder of de badkamer zijn schimmel een reëel risico. U kunt de schimmel eventueel zelf verwijderen. In de meeste supermarkten zijn hiervoor chemische middelen verkrijgbaar.

Let op: gebruik deze middelen niet zomaar. Draag altijd beschermende kleren en ga voorzichtig te werk, zodat u niet direct in contact komt met de middelen.

Wilt u permanent verlost zijn van schimmel in huis, dan raden wij u aan de schimmel te laten verwijderen door een expert. Hij pakt niet alleen de symptomen (de schimmel) aan, maar kijkt ook naar de oorzaak hiervoor. Hierdoor daalt de vochtigheidsgraad.

vocht in huis in Gent

Premie vochtbestrijding 2024

Een premie voor vochtbestrijding in huis? Die is er! Helaas komen niet alle vormen van vochtbestrijding in Gent in aanmerking voor een premie.

Op wonenvlaanderen.be leest u bijvoorbeeld welke werken in aanmerking komen voor de Vlaamse Renovatiepremie.

Gaat u de muren injecteren om optrekkend vocht te bestrijden? In dat geval heeft u recht op de Vlaamse Renovatiepremie. Meer hierover leest u op vlaanderen.be. Deze premie houdt in dat u 20% of 30% van het totaalbedrag weer terugkrijgt, mits u minimaal €2.500,- investeert.

Sommige plaatsen of gemeenten bieden daarnaast een plaatselijke premie aan. Via premiezoeker.be vindt u eenvoudig een overzicht van alle premies waar u met uw vochtbestrijding in de kelder, muren of vloeren recht op heeft.

Vochtbestrijding Gent: bespaartips!

Veel mensen zien vochtbestrijding als een noodzakelijk kwaad. Het moet gebeuren, maar er is niet altijd een groot budget voor. Gelukkig zijn er meerdere manieren waarop u bespaart op de totaalprijs. Kies bijvoorbeeld voor een vakman in de regio of regel een kwantumkorting!

Zo bespaart u op de vochtbestrijding in de kelder of muren:

 • Kies voor een vochtbestrijdingsbedrijf in uw regio, zo bespaart u op de voorrijkosten.
 • Schakel samen met de buren één bedrijf in. Veel vochtspecialisten bieden in dat geval een kwantumkorting aan.
 • Vergelijk de prijzen van meerdere bedrijven en bespaar zo tot wel 40% op uw vochtbestrijding in Gent.

Waarom een vochtspecialist inschakelen?

Twijfelt u nog steeds waarom u een vochtexpert moet inschakelen voor uw vochtbestrijding in de kelder of elders in uw huis? Vochtbestrijding is zeker geen makkelijke doe-het-zelf klus. Allereerst omdat een vakman een goede vochtdiagnose stelt en de vochtbestrijdingsmethode toepast die de oorzaak van het probleem echt verhelpt. Zo bent u vergoed verlost van uw vochtproblemen!

De grootste voordelen op een rij:

 • U weet zeker dat de vochtproblemen definitief verholpen zijn.
 • De vochtbestrijding in Gent neemt zo weinig mogelijk tijd in beslag.
 • U hoeft zelf geen materialen aan te schaffen.
 • Met de hulp van een vochtexpert bent u verzekerd van het beste resultaat.
Recente aangevraagde offertes
Vochtproblemen aanpakken in Sint-Niklaas
Vocht bestrijden in Geraardsbergen
Doorslaand vocht verhelpen in Gent
Opstijgend vocht verhelpen in Beveren
Houten ramen aanpakken in Lokeren
Vochtbestrijding toepassen in Oudenaarde
Vochtige muren aanpakken in Aalst
Kelderdrainage toepassen in Ninove
Condensatievocht verminderen in Dendermonde
Muren injecteren in Evergem

vochtspecialist Gent

Vochtproblemen oplossen? Gratis offertes vergelijken

Een vochtexpert kan al uw vochtproblemen oplossen: van doorslaand tot optrekkend vocht en van condensatievocht tot vochtproblemen in de kelder. Met de hulp van een vakman weet u bovendien zeker dat de vochtbestrijding in Gent snel en efficiënt uitgevoerd wordt, waarbij u verdere schade en ellende bespaard blijft. Op zoek naar een vakman?

Start gratis offerteaanvraag!

Zo weet u zeker dat u zo snel mogelijk scherpe prijsopgaven ontvangt. Vergelijk de verschillende bedrijven en kies de vakman met het beste aanbod.

Uw voordeel? Een besparing die oploopt tot wel 40% van de totaalprijs: dat wilt u toch ook? De aanvraag is gratis en u zit nergens aan vast. Wij helpen u graag om te besparen op uw vochtbestrijding en dakwerken.

Gratis offertes vergelijken