Dakwerker in Ninove nodig?

Vergelijk vrijblijvend offertes en bespaar tot 40%!

Gratis offertes aanvragen

Dakwerken Ninove

Het dak is misschien wel één van de belangrijkste onderdelen van uw woning in Ninove. Het bepaalt een groot deel van de uitstraling van het pand en belangrijker: het beschermt u tegen de weersinvloeden van buitenaf. Bij problemen aan het dak of de dakbedekking is het verstandig om een ervaren dakwerker in te schakelen. Een dakwerker uit ons netwerk in Ninove helpt u met het herstellen van de roofing, maar is tevens inzetbaar bij vele andere klussen. Denk onder andere aan het plaatsen van dakisolatie, het creëren van een groendak en de installatie van een dakraam. U leest op deze pagina alles over deze werkzaamheden, de mogelijkheden én prijzen.

Zoekt u een vakman uit uw regio? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan, zodat u zo spoedig mogelijk een aantal offertes ontvangt (maximaal 5). Op deze manier krijgt u de kans om de kosten van diverse dakdekkersbedrijven met elkaar te vergelijken, zodat u verzekerd bent van de laagste prijzen.

Navigeer op deze pagina naar:

Prijzen | Onderhoud | Reparatie | Renovatie | Isolatie | Reiniging | Dakbedekking

Wat doet een dakwerker?

Een dakwerker wordt ingezet voor een breed aanbod aan dakwerken op het gebied van renovaties, reparaties en onderhoud. Onder de term dakonderhoud vallen diverse dakwerken, zoals het uitvoeren van een dakinspectie, dakreiniging en zelfs het reinigen van dakgoten. Onder een dakreparatie vallen kleine reparaties aan de dakbedekking of dakgoten. De werkzaamheden bij een dakrenovatie zijn over het algemeen ingrijpender, zoals het plaatsen van een nieuwe dakconstructie of het vernieuwen van de dakbedekking op hellende en platte daken. De meest uitgevoerde dakwerken zijn:

  • Dakonderhoud
  • Uitvoeren van dakreparaties
  • Dakrenovaties
  • Schoorsteenrenovatie
  • Plaatsen van nieuwe dakbedekking
  • Dakkapel of dakraam plaatsen
dakwerken Ninove

Prijzen van dakwerken

De kostprijs voor het uitvoeren van één van deze dakwerken varieert aanzienlijk. Bovendien is deze afhankelijk van vele verschillende factoren. Bij het aanbrengen van dakisolatie wordt de prijs onder andere bepaald door het soort dakisolatie waar u voor kiest, en de mate waarin de dakwerker voorbereidende werkzaamheden uitvoert. Dit kost gemiddeld tussen de €15,- tot €70,- per vierkante meter. Wilt u een dakrenovatie laten uitvoeren? Voor platte dakmodellen kost dit ongeveer €70,- tot €90,- per vierkante meter, maar voor een hellend dak ligt de kostprijs iets hoger: ongeveer €70,- tot €110,- per vierkante meter. Als u benieuwd bent naar de exacte kosten dan raden wij u aan een aantal offertes aan te vragen via het offerteformulier.

Welke dakwerken? Gemiddelde prijzen* Omschrijving
Dakonderhoud €15,- tot €18,- Gemiddelde kosten per m². Voorbeeld van werkzaamheden reinigen, inspectie en dakgoten schoonmaken.
Dakreparatie €40,- tot €95,- Prijs per m², afhankelijk van type dakbedekking.
Dakrenovatie plat dak €70,- tot €90,- Prijs per m².
Dakrenovatie Hellend dak €70,- tot €110,- Prijs per m².
Dakcoating €30,- tot €45,- Prijs per m² voor het reinigen en coaten van hellend dak met pannen.
Volledige schoorsteenrenovatie €500,- Vanaf prijs voor renoveren gehele stoorsteen.
Nieuwe dakbedekking €22,- tot €200,- Prijs per m². Exacte prijs is afhankelijk van het type materiaal.
Dakisolatie €15,- tot €70,- Per m² dakoppervlak, inclusief btw en montage.
Plaatsen dakkapel €3.000,- tot €4.000,- Gemiddelde dakkapel 1.50 x 2.50 meter (incl. btw en montage).

* Let op dit zijn gemiddelde prijzen. De exacte kosten hangen af van diverse factoren, denk aan het type dak en de dakbedekking. Vraag daarom diverse offertes aan en ontdek de exacte totaalprijs!

Uurtarief dakdekker

In de meeste gevallen rekent het dakdekkersbedrijf een vast tarief per vierkante meter. Indien gewenst kunt u eventueel echter ook een uurtarief afspreken. Het uurtarief ligt voor onderhoud gemiddeld rond de €35,- en voor kluswerk rond de €30,-. Het uurtarief kan echter per dakdekkersbedrijf flink verschillen. Met het vergelijken van offertes bespaart u daarom al snel tot wel 40% op de totale kosten!

Welke factoren beïnvloeden de prijs?

De kostprijs voor de diverse dakwerken lopen enorm uiteen. Behalve het arbeidsloon dat per dakdekkersbedrijf verschilt, is vooral het soort dakwerk van groot belang. Wanneer u bijvoorbeeld een simpele dakreparatie uit laat voeren ligt de kostprijs hoger dan wanneer u dakonderhoud laat plegen. Ook is de keuze voor het materiaal van belang, zeker wanneer u de roofing laat vervangen.

Schakel een dakdekker in voor uw dakrenovatie, -reparatie, of –onderhoud.

Bij ons bent u verzekerd van scherpe tarieven, vraag vrijblijvende offertes aan.

Gratis offertes ontvangen

Dakonderhoud

Het belang van periodiek dakonderhoud wordt door veel van onze klanten onderschat. Hiermee bent u ernstige beschadigingen en problemen voor, waardoor u zichzelf extra kosten bespaart. Daarnaast zorgt het dakonderhoud voor een langere levensduur van het platte- of hellende dak. Dakonderhoud begint veelal met een uitgebreide dakinspectie, waarbij zwakke plekken worden opgespoord. Indien nodig voert de dakdekker een kleine dakreparatie uit en wordt het oppervlak goed schoongemaakt. Ook de dakgoten en hemelwaterafvoer worden meegenomen in het dakonderhoud. Door deze te reinigen of ontstoppen voorkomt u grotere vochtproblemen. Wilt u meer weten over de kosten van dakonderhoud? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan. U ontvangt zo snel mogelijk diverse offertes van specialisten uit (de omgeving van) Ninove.


dak herstellen

Dakreparatie

Onder de dakwerken vallen vele verschillende klussen, één daarvan is het herstellen van daken. Hierbij zal een dakdekker niet alleen kijken naar het oppervlak, maar tevens naar de diverse dakelementen zoals een schoorsteen of dakraam. Bij de roofing van het plat dak zullen bovendien alle naden extra gecontroleerd worden. Wanneer u kiest voor een volledig herstel, dan kiest u onder andere voor aandacht aan de daktimmerwerken, dakisolatie en de roofing. Een dakwerken expert uit Ninove zal deze klus graag snel en vakkundig voor u uitvoeren. Vraag via de offertepagina naar kostprijs en voorwaarden.


dakrenovatie Ninove

Dakrenovatie

Daken hebben en lange levensduur, en zullen u dan ook minimaal 20 jaar beschermen tegen de invloeden van weer en wind. Het kan na verloop van tijd echter gebeuren dat een deel beschadigd raakt, en dat daardoor een lek ontstaat. In dat geval is een dakrenovatie noodzakelijk. Bij een dakrenovatie wordt de overkapping in delen open gemaakt, en zullen de dakspanten worden vervangen. Daarna kan de dakbedekking opnieuw worden geplaatst, of een nieuwe dakbedekking gelegd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen? Aarzel dan niet om vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen op de offertepagina.

dak isoleren Ninove

Dak isoleren

Warmte stijgt op, bij veel huizen gaat de meeste warmte dan ook verloren via de zolder en de bekapping. Om dit te voorkomen, en zo jaarlijks tot wel honderden euro’s te besparen, is het een optie om te isoleren. Isoleren kan met behulp van verschillende soorten materialen. Eén van de meest gebruikelijke isolatiematerialen is glaswol. Glaswol biedt niet alleen een goede warmte-isolatie, ook geluidsoverlast wordt verminderd door het gebruik van glaswol als dakisolatie. Wilt u liever natuurlijke materialen voor het isoleren? Dan zijn er verschillende opties, onder andere dakisolatie van schapenwol en hennep.

dak vernieuwen Ninove

Dak vernieuwen

Het vernieuwen van de volledige bekapping is een klus die tevens binnen de dakwerken valt. Bij het vernieuwen van daken kijken wij niet alleen naar de dakpannen, maar ook naar de onderliggende constructie en eventuele dakisolatie. Bij het vervangen van daken is dus niet alleen de inzet van een dakdekker gewenst, ook professionals in daktimmerwerken, dakonderhoud en dakisolatie zijn hiervoor geschikt. Wilt u weten wat de kostprijs is voor het vernieuwen van de bekapping van uw woning in Ninove? Vul dan onze offertepagina in. Wij sturen u vervolgens vrijblijvend een aantal offertes toe van menig dakwerker uit de regio.

daktimmerwerken

Daktimmerwerken

De term daktimmerwerken staat voor alle klussen die te maken hebben met het vernieuwen of aanleggen van een bekapping. Om er zeker te weten dat daktimmerwerken goed worden uitgevoerd is het verstandig om dit over te laten aan een dakwerker. Een dakdekker uit ons netwerk helpt u met alle plezier bij het plaatsen van een dakkapel en vele andere daktimmerwerken. U kunt ook het aanleggen van een groendak of koepel op uw plat dak bij ons terecht. Wilt u weten wat de specialisten uit Ninove voor u kunnen betekenen op het gebied van de daktimmerwerken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Uw daktimmerwerken zijn bij een vakman uit ons netwerk in goede handen.

dakpannen leggen Ninove

Dakpannen leggen

Wanneer de dakpannen zijn verschoven door de invloeden van weer en wind, of wanneer het pannendak is beschadigd, dan is het tijd om nieuwe dakpannen te leggen. Het enkel leggen van een dakpan is geen probleem. Wanneer het noodzakelijk is om de onderliggende dakconstructie aan te passen, dan is het verstandig om een dakdekker voor het werk in te schakelen. Deze kan de gehele bekapping controleren op draagkracht en eventuele houtrot.

Wilt u weten wat de kosten worden voor een dergelijke klus? Aarzel dan niet om bij ons vrijblijvend offertes aan te vragen van een dakspecialisten uit ons netwerk.

dakreiniging

Dakreiniging

Voor een nette uitstraling is dakreiniging onmisbaar. Dakreiniging is erg belangrijk om een lange levensduur van de bedekking te garanderen. Mossen kunnen er namelijk voor zorgen dat dakpannen poreus worden waardoor de kans op lekkage groter is. Eén van de manieren van dakreiniging is ontmossen. Ontmossen wordt gedaan met behulp van een hogedrukreiniger, in sommige gevallen aangevuld met een reinigingsmiddel. Na dakreiniging is het eventueel mogelijk om een coating aan te laten brengen door een dakwerker. Dit zorgt voor een betere bescherming tegen weersomstandigheden en vuil. De coating is transparant of in een kleur verkrijgbaar en zorgt ervoor dat dakreiniging minder vaak nodig is.

Ervaren dakdekkers voor al uw dakwerken!

Vergelijk offertes van diverse bedrijven en bespaar tot 40% op de kosten.

Gratis offertes aanvragen

Behandeling dak: dakcoating

Wanneer u een dakreiniging laat uitvoeren, kies dan tevens voor het aanbrengen van een dakcoating. Dakpannen slijten namelijk na verloop van tijd, waardoor ze dof worden of verkleuren. Met een dakcoating brengt de dakdekker een coatingmiddel aan op het oppervlak. Deze dakcoating is een extra beschermlaag. Het zorgt er voor dat uw dakbedekking weer goed beschermd is tegen neerslag en kou. U heeft de keuze uit een transparant middel en een gekleurde coating, waarmee u de uitstraling ook flink verbetert. Met het aanbrengen van een dakcoating behaalt u eenzelfde resultaat als wanneer u nieuwe pannen zou laten plaatsen. De kostprijs is echter stukken aantrekkelijker.

Schoorsteenrenovatie

Wanneer uw schoorsteen in slechte conditie is, dan heeft dit mogelijk ernstige gevolgen. Als er bijvoorbeeld sprake is van rookterugslag bestaat er de kans dat er koolmonoxide in huis belandt. Daarnaast vormt de schoorsteen een groot risico op lekkage, zeker wanneer het metselwerk poreus is geworden. Een dakwerker uit Ninove is in te schakelen voor het uitvoeren van een schoorsteenrenovatie. Hierbij zal hij eerst de voegen uitslijpen en gebroken stenen in het metselwerk vervangen. Bij een schoorsteenrenovatie wordt het geheel goed gereinigd en eventueel geïmpregneerd, om problemen in de toekomst te voorkomen. Tot slot wordt er nieuw voegwerk aangebracht.

dakkapellen

Dakkapellen

Een andere klus die binnen de dakwerken valt is de renovatie en installatie van een dakkapel. U hebt de keuze uit verschillende soorten dakkapellen. Deze verschillen onder andere op het gebied van materiaal, maar ook de vorm van de dakkapel kan variëren. Wilt u weten welke soort dakkapel bij u thuis mag worden geplaatst? Vraag dan bij u in de gemeente naar de mogelijkheden en de voorwaarden voor een vergunning.

Het is verstandig om op tijd te beginnen met het aanvragen van een vergunning voor het plaatsen van een dakkapel. Dit kan in sommige gevallen meer dan 2 maanden duren.

dakkoepels Ninove

Dakkoepels

Wilt u uw woning voorzien van meer daglicht? Dakkoepels vergroten de lichtinval waardoor uw woning in Ninove een stuk ruimer oogt. U hebt de keuze uit dakkoepels van kunststof of glas. De keuze valt veelal op polycarbonaat of acrylaat. Acrylaat is optisch erg zuiver en laat veel licht door. Een nadeel is dat het niet erg sterk is. Dakkoepels van polycarbonaat zijn ontzettend sterk en hierdoor veiliger. De prijzen van polycarbonaat liggen iets hoger. Daarnaast hebt u de keuze uit verschillende vormen. Ronde, vierkante, rechthoekige of een platte dakkoepel, het is allemaal mogelijk. Het is tot slot een mogelijkheid om zonwering en elektrische bediening toe te voegen aan dakkoepels.

dakraam plaatsen Ninove

Dakraam plaatsen

Wilt u graag meer licht creëren op uw zolderkamer of in een slaapkamer met een schuin dak? Overweeg dan om een dakraam te laten plaatsen. De installatie van een dakraam is behoorlijk ingewikkeld, omdat er een groot risico bestaat op lekkage.

Wanneer de randen van het dakraam niet naadloos aansluiten op de dakrand, dan zal er bij de eerste regenval lekkage ontstaan. Wij adviseren daarom ook om altijd een dakdekker in te schakelen voor de installatie. Deze zal ervoor zorgen dat uw dakraam snel en vakkundig geplaatst wordt, en dat de kans op lekkage zo veel mogelijk geminimaliseerd wordt.

overzetdak Ninove

Overzetdak

Een overzetdak bestaat uit lichtmetalen dakpanelen. Door middel van een lattenconstructie wordt het op bestaande daken aangebracht door een dakwerker uit Ninove. Een groot voordeel van een overzetdak is dat er geen afbraakwerken nodig zijn. De dakrenovatie is binnen één tot twee dagen uit te voeren waardoor u weinig overlast hebt. Een overzetdak is onbrandbaar, onbreekbaar, stormvast en licht waardoor een versteviging van de dakconstructie niet nodig is. Het is daarnaast goedkoper dan een complete dakrenovatie. Een overzetdak heeft een aantal nadelen. Een lekkage is lastig te vinden. Ook kan een dakdekker het niet over dakpannen heen zetten, omdat op een dakpan niet iets bevestigd kan worden.

daken

Soorten daken

In Vlaanderen bestaan er verschillende soorten daken, waar onze dakwerken experts uit Ninove een renovatie of reparatie bij kunnen uitvoeren. Eén van de meest voorkomende daken is het zadeldak. Dit is een overkapping met twee dakschilden die in de nok bij elkaar komen. Een zadeldak met twee afgeschuinde vlakken wordt ook wel het wolfsdak genoemd. Andere daksoorten die wij van dakbedekking kunnen voorzien zijn onder andere het schilddak, tentdak en mansardedak. Wilt u graag uw dakvorm veranderen in verband met lekkage of andere problemen? Vind via ons netwerk een dakwerker uit uw regio die klus kan uitvoeren.

dakwerker

Soorten dakbedekking

Wanneer u contact opneemt met een dakwerker uit Ninove voor het vervangen van de dakbedekking, dan zijn er diverse soorten waaruit u kunt kiezen. De meest gebruikelijke soort dakbescherming is de dakpan. Dakpannen zijn eenvoudig te plaatsen en kunnen eventueel tevens makkelijk hersteld worden. Voor het plat dak maakt een dakdekker uit ons netwerk over het algemeen gebruik van EPDM of bitumen. Beide producten hebben vele voordelen, en een aantrekkelijke kostprijs. Hebt u een vraag over de dakbedekking van uw plat of schuin dak? Stel uw vragen dan aan een dakdekker die zich bij ons heeft aangesloten. Wij helpen u graag.

Roofing plat dak

Hoewel het begrip roofing vaak wordt gebruikt als vervanging voor dakwerken, staat roofing feitelijk voor de dakbedekking van het plat dak. De roofing van het plat dak wordt meestal van EPDM of bitumen gemaakt. Door de invloed van weer en wind kan dit op termijn echter beschadigd raken. De roofing moet dan ook regelmatig gecontroleerd worden op eventuele scheuren. Desgewenst kan een dakdekker uit ons netwerk dit voor u afhandelen. Wilt u de roofing eigenhandig vervangen? Laat u dan op voorhand wel goed informeren door een dakwerken expert uit Ninove. Zo weet u zeker dat de klus naar behoren wordt uitgevoerd.

Moet de dakbedekking hersteld worden?

Een dakwerker uit ons netwerk is u graag van dienst in Ninove, tegen scherpe prijzen.

Vrijblijvende offertes

Bitumen aanbrengen

Bitumen

Bitumen is de meest toegepaste soort dakleer op een licht hellend of plat dak. Het wordt gewonnen uit aardolie en heeft een levensduur van 25 tot 35 jaar. Bitumen kan op twee verschillende manieren bewerkt worden. De eerste optie is APP waarbij het is verwerkt met een elastische kunststof. Hierdoor is de bedekking soepel en erg goed bestand tegen UV-stralen. Bij de SBS optie is de kans op een lekkage kleiner dankzij een sterkere hechting. Door UV-straling wordt SBS bitumen dakleer poreus. Het is daarom verstandig om bovenop de bedekking een laag grind aan te brengen zodat deze beschermd is tegen de zon. De kosten bedragen ongeveer €40,- tot €60,- per m².

epdm dakbedekking Ninove

EPDM

Is uw woning in Ninove voorzien van een licht hellend of plat dak? Het is wellicht een goed idee om een dakdekker in te huren om EPDM aan te brengen tijdens een dakrenovatie. EPDM is een soort bedekking die, wanneer het vakkundig is geplaatst, een levensduur van wel 50 jaar heeft. Dit kunstrubber heeft vele voordelen. Het is bijvoorbeeld een uitstekende keuze op het gebied van waterdichtheid. EPDM is daarnaast resistent tegen UV-straling en het heeft een elasticiteit van 400%. De dakbedekking is hierdoor helemaal onderhoudsvrij. Een ander groot voordeel is dat er geen kans is op scheuren omdat het bij temperatuurverschillen krimpt en uitzet. EPDM heeft een kostprijs van gemiddeld €29,- tot €75,- per vierkante meter, inclusief plaatsing.

groendak

Groendak

Steeds meer mensen in Ninove willen een groendak laten aanleggen door een dakdekker. Een groendak is een bedekking gemaakt van kruiden, mos, planten of zelfs bomen. Met een groendak zorgt u ervoor dat de dakbescherming langer meegaat, en blijft het in huis langer koel, wat in de zomer zeer aangenaam is. Voor het aanleggen van het groendak kunt u het beste een dakwerker inschakelen. Deze zal onder andere controleren of de daklatten voldoende draagkracht hebben voor een groendak. Indien nodig komt een daktimmerwerken expert uit ons netwerk graag naar u toe om de draagkracht te vergroten. Het plaatsen van een groendak is relatief voordelig: dit kost ongeveer €40,- tot €75,- per m². Wel dient u een geschikte roofing als ondergrond te kiezen, zoals EPDM.

Dakbedekking hellend dak

Voor platte daken is er een breed aanbod aan dakbedekkingen, maar ook in het geval van een hellend dak heeft u een ruime keuze. De meeste klanten uit Ninove kiezen voor dakpannen. Deze hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wanneer u op zoek bent naar een luxere uitstraling, dan zijn dakleien wellicht ook een goede keuze. De kostprijs ligt hoger, maar u profiteert wel van een natuurlijk product met een unieke uitstraling. Een andere optie is het plaatsen van een rieten dak. Bent u er nog niet over uit welke soort dakbedekking de beste keuze is? Een dakdekker uit Ninove informeert u met alle plezier over de verschillende opties.

Dakpannen

Als u kiest voor pannen, dan heeft u alsnog de keuze uit een aantal verschillende materialen. Heeft u een beperkt budget, dan is het mogelijk te kiezen voor betonnen pannen. De prijs hiervan ligt tussen de €22,- en €42,- per vierkante meter en de levensduur hiervan is gemiddeld 30 jaar. Het is echter ook een optie om te investeren in kleidakpannen. Hiervan liggen de initiële kosten iets hoger: rond de €35,- tot €65,- per vierkante meter. De levensduur bedraagt echter meer dan 100 jaar, waardoor u de dakbedekking uw leven lang niet meer hoeft te vervangen. Dit maakt dakpannen een goede investering.

Rieten dakbedekking

Voor wie op zoek is naar een unieke uitstraling is rieten dakbedekking een uitstekende keuze. Riet is een natuurlijk materiaal en daarmee volledig milieuvriendelijk. Bovendien bieden rieten daken dankzij de structuur van het riet een uitstekende isolatie. In de winter blijft de warmte binnen en in de zomer weerkaatst uw dak de warmte, waardoor het binnen juist lekker koel blijft.

Niet elk dakdekkersbedrijf is ervaren in het plaatsen van rieten daken, daarom is het verstandig dat u een gespecialiseerd dakwerker inschakelt. Deze vindt u eenvoudig via ons netwerk. Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op de kosten.

Premie dakwerken

Er zijn diverse manieren waarop u een premie kunt aanvragen voor uw dakwerken. Dit scheelt enorm op de kosten, zodat een dakrenovatie ook betaalbaar is voor mensen met een beperkt budget. Wanneer u ervoor kiest op het platte- of hellende dak te isoleren heeft u recht op een isolatiepremie. Deze kunt u aanvragen bij het netbeheer. Ook bij ingrijpende dakwerken is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Voor diverse dakrenovaties is het namelijk mogelijk om 20% of 30% van de kosten terug te krijgen in de vorm van de Vlaamse verbeteringspremie, afhankelijk van uw persoonlijke inkomen. Kijk op vlaanderen.be of vraag een dakdekker uit Ninove naar alle voorwaarden van een premie of subsidie.

Voordelen dakdekker

Overweegt u een aantal dakwerken uit te voeren? Wij raden u aan dit uit te besteden aan een professional. Dit biedt de volgende voordelen:

  • U profiteert van de kennis en ervaring van een vakman.
  • Hij voorziet u van een persoonlijk advies waardoor u de beste keuze maakt.
  • U hebt garantie op het geleverde werk: bij problemen bent u niet zelf verantwoordelijk voor de kosten.
  • De klus is in zeer korte tijd uitgevoerd zodat u minimale overlast ervaart.
dakwerken
dakdekker prijzen Ninove

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een ervaren dakwerker die u kan helpen bij isoleren, het aanleggen van een groendak, het plaatsen van een dakkapel of bij één van de andere dakwerken? Dan bent u bij ons aan het juist adres. De specialisten gelieerd aan ons netwerk hebben allen een ruime ervaring in dakwerken en vochtbestrijding en zijn u gegarandeerd snel en vakkundig van dienst. Hebt u een vraag over de kostprijs voor een klus? Vraag dan vrijblijvend meerdere prijsopgaven aan via het offerteformulier, en kies voor een dakwerker die bij uw wensen aansluit. Voor welke dakwerker u ook kiest, uw dakwerken zijn in goede handen.